ReAktiva(cija) danas

ReAktiva je centar sveobuhvatne i kvalitetne terapije za vaše ortopedske i neurološke poteškoće i stanja. U sklopu centra djeluju terapeuti i različiti stručni suradnici, čije je znanje i iskustvo potrebno za svaki uspješan proces rehabilitacije. Značajan doprinos kvaliteti djelovanja ReAktive daju međunarodni stručni instruktori s područja rehabilitacije koji, kontinuiranim edukativnim aktivnostima i stručnim savjetovanjima, usmjeravaju i usklađuju naš rad prema modernim terapijskim principima.

 

Svaki terapijski proces započinje stručnom procjenom i savjetovanjem, a završetak ovisi o željema i mogućnostima svakog korisnika. Neovisno o trajanju i sadržaju odabranih usluga, naši stručnjaci na raspolaganju su vam u svakom trenutku. Terapijski programi ReAktiva centra namijenjeni su odrasli osobama i mladima od školskog uzrasta nadalje, nakon provedene liječničke obrade.

 

U radu koristimo učinkovite terapijske metode i koncepte (npr. Bobath koncept, PNF metoda, Maitland koncept, manualne tehnike), koje prilagođavamo zahtjevima terapijskog procesa i napretku korisnika.

Tko smo i kako smo počeli?

Ideja ReAktiva centra nastala je iz želje stvaranja novog, sveobuhvatnog modela terapijskog koncepta u Hrvatskoj, po uzoru na tada postojeće u Europi. Osnivači ReAktiva centra, Marija Abramović, Adem Dizdarević i Mirjana Ožegović, ujedinili su svoje znanje, iskustvo i resurse kako bi oživjeli ideju. Čitav projekt ostvaren je u jesen 2003. godine, kada je ReAktiva započela s radom u zagrebačkom naselju Vrbani. Nakon nekoliko godina rada, radi bolje opremljenosti prostora i kvalitete usluga, Centar se seli na sadašnju lokaciju u prizemlju Chromos poslovnog tornja.

 

Najveće priznanje i motivaciju za djelovanje Reaktiva centar nalazi u velikom broju zadovoljnih korisnika čije povjerenje smo opravdali i koji se uvijek rado vraćaju tamo gdje su najsretniji.

Reaktiva tim i stručni suradnici

MARIJA ABRAMOVIĆ
bacc. oec ekonomije, Osnivač

ADEM DIZDAREVIĆ
PT, Bobath instruktor IBITA, Njemačka, stručni supervizor , Osnivač

MAŠA OŽEGOVIĆ
dipl.iur, Voditelj poslovanja

MIRJANA OŽEGOVIĆ
bacc. physioth.,Bobath terapeut, Osnivač

ANAMARIJA ŠTIGLIĆ
bacc. physioth, Bobath terapeut

IGOR GRGIĆ
bacc. physioth, Bobath terapeut

Princip naših usluga može se opisati i ovako:

reaktiva-koncept-slika

Zahvala

Tijekom više od 15 godina rada i druženja, zadovoljstvo naših korisnika ukazalo nam je na vrijednost ReAktiva centra kao mjesta:

 

…susreta, druženja i dobrog raspoloženja,
…učenja, novih spoznaja i razmjene iskustava,
…novih početaka, neuspjeha koji uče i osnažuju i uspjeha koji raduju.

 

Hvala svima koji stvaraju našu ReAktiva priču i onima koji će postati dio nje!