ReAktiva(cija) danas

ReAktiva je centar sveobuhvatne i kvalitetne terapije za vaše ortopedske i neurološke poteškoće i stanja. U sklopu centra djeluju terapeuti i različiti stručni suradnici, čije je znanje i iskustvo potrebno za svaki uspješan proces rehabilitacije. Značajan doprinos kvaliteti djelovanja ReAktive daju međunarodni stručni instruktori s područja rehabilitacije koji, kontinuiranim edukativnim aktivnostima i stručnim savjetovanjima, usmjeravaju i usklađuju naš rad prema modernim terapijskim principima.

 

Svaki terapijski proces započinje stručnom procjenom i savjetovanjem, a završetak ovisi o željema i mogućnostima svakog korisnika. Neovisno o trajanju i sadržaju odabranih usluga, naši stručnjaci na raspolaganju su vam u svakom trenutku. Terapijski programi ReAktiva centra namijenjeni su odrasli osobama i mladima od školskog uzrasta nadalje, nakon provedene liječničke obrade.

 

U radu koristimo učinkovite terapijske metode i koncepte (npr. Bobath koncept, PNF metoda, Maitland koncept, manualne tehnike), koje prilagođavamo zahtjevima terapijskog procesa i napretku korisnika.

Tko smo i kako smo počeli?

Ideja ReAktiva centra nastala je iz želje stvaranja novog, sveobuhvatnog modela terapijskog koncepta u Hrvatskoj, po uzoru na tada postojeće u Europi. Osnivači ReAktiva centra, Marija Abramović, Adem Dizdarević i Mirjana Ožegović, ujedinili su svoje znanje, iskustvo i resurse kako bi oživjeli ideju. Čitav projekt ostvaren je u jesen 2003. godine, kada je ReAktiva započela s radom u zagrebačkom naselju Vrbani. Nakon nekoliko godina rada, radi bolje opremljenosti prostora i kvalitete usluga, Centar se seli na sadašnju lokaciju u prizemlju Chromos poslovnog tornja.

 

Najveće priznanje i motivaciju za djelovanje Reaktiva centar nalazi u velikom broju zadovoljnih korisnika čije povjerenje smo opravdali i koji se uvijek rado vraćaju tamo gdje su najsretniji.

Reaktiva tim i stručni suradnici

MARIJA ABRAMOVIĆ
bacc. oec ekonomije, Osnivač

ADEM DIZDAREVIĆ
PT, Bobath instruktor IBITA, Njemačka, stručni supervizor , Osnivač

MAŠA OŽEGOVIĆ
dipl.iur, Voditelj poslovanja

natpis_reaktiva

GORAN IVKIĆ
dr.med, spec. neurolog

natpis_reaktiva

JELENA OSTOJIĆ
dr.med., spec. pulmolog

MIRJANA OŽEGOVIĆ
bacc. physioth.,Bobath terapeut, Osnivač

ANAMARIJA ŠTIGLIĆ
bacc. physioth, Bobath terapeut

IGOR GRGIĆ
bacc. physioth, Bobath terapeut

Ivona Poljak, psiholog

IVONA POLJAK
mag.psych.

natpis_reaktiva

LOGOPED

Princip naših usluga može se opisati i ovako:

reaktiva-koncept-slika

Zahvala

Tijekom više od 15 godina rada i druženja, zadovoljstvo naših korisnika ukazalo nam je na vrijednost ReAktiva centra kao mjesta:

 

…susreta, druženja i dobrog raspoloženja,
…učenja, novih spoznaja i razmjene iskustava,
…novih početaka, neuspjeha koji uče i osnažuju i uspjeha koji raduju.

 

Hvala svima koji stvaraju našu ReAktiva priču i onima koji će postati dio nje!