Terapijski programi

NEUROaktiv program neurološke terapije

NEUROaktiv

NEUROaktiv, program neurološke terapije

 

Neurološka oboljenja ili oštećenja središnjeg živčanog sustava (mozak i leđna moždina), znače suočavanje s dugoročnim posljedicama za život oboljele osobe i obitelji. Otežano kretanje, smetnje govora, pamćenja ili ponašanja, samo su neke od posljedica neuroloških oboljenja koje potiču nesigurnost i brojna pitanja o organizaciji svakodnevnih aktivnosti. Najveća želja za svaku osobu koja se suočava s takvim neurološkim poteškoćama je povratak u samostalan život. Svaki dio NEUROaktiv programa kreirali smo i ostvarujemo u želji da svim našim korisnicima pomognemo u ostvarenju njihove najvažnije i primarne želje.

ORTOaktiv

ORTOaktiv, program ortopedske terapije

 

Ortopedski problemi znače povrede ili oboljenja mišićnog, koštanog ili vezivnog tkiva. Takvi problemi ozbiljna su smetnja našem svakodnevnom životu, neovisno o načinu nastanka. Uzrokuju neugodne simptome poput bolova i ukočenja te nezadovoljstvo i frustraciju zbog ograničene slobode pokreta. U želji da korisnicima pružimo terapijsko rješenje koje će im omogućiti da s lakoćom, bezbolno i novim poticajem svladaju svakodnevne radne i životne izazove, kreirali smo ORTOaktiv terapijski program.

REfit

Zdravi trening

 

Postići snagu i izdržljivost možete bilo kojom aktivnosti uz prilagodbu ponavljanja, trajanja i otpora.
Ali, klasičan pristup sportskog i fitness vježbanja nije primjeren svakom tijelu i dobi, pogotovo osobama koje pate zbog ozljeda ili oštećenja mišićno-koštanog sustava. Ako želite trenirati pametno i tako postići i održati zdravu, bezbolnu i učinkovitu radnu i životnu svakodnevnicu, onda je Refit trening za vas!